Què fer a l´Espai Polivalent
A tothom que tingui quelcom que celebrar i que ho vulgui fer de forma original i econòmica:

PER PARTICULARS


Aniversaris. Pels aniversaris dels més menuts de la casa, el pati d’Espai Polivalent permet jugar a mil jocs diferents; pels més grans, les seves instal.lacions ofereixen la privacitat necessària per celebrar el teu aniversari a la teva manera.

Festes sorpresa. L’interior d’Espai Polivalent es pot decorar de mil maneres diferents per què la festa sorpresa de l’amic o familiar sigui sorprenentment UNICA!

Batejos. Celebrar un bateig a Espai Polivalent és una opció original i econòmica per a convidar a tots els vostres amics i familiars a conèixer al nou membre de la família.

Comunions. La capacitat d’Espai Polivalent permet celebrar la comunió dels vostres fills convidant, si vol, a tots els seus amics... i a un preu molt econòmic!

Dinars i trobades familiars. Muntar un dinar a Espai Polivalent per a TOTA la família o amb TOTS els amics és molt diferent que fer-ho a un restaurant; és com fer-lo a casa!

Celebracions de dol o d’acomiadament. Organitzar un homenatge, amb tots els amics i / o familiars plegats, recordant els bons moments viscuts, és una bonica manera de dir adeu a una persona estimada.

Regala Espai Polivalent. Si no saps què regalar als teus nebots, pares, tiets... regala'ls el lloguer del local.
 

PER EMPRESESSala de reunions. Per les ocasions en que cal disposar d’un lloc discret i tranquil per mantenir reunions derivades de la gestió i de l’activitat empresarial (reunions de treball, reunions empresa-treballadors, etc), Espaipolivalent es modula fins arribar a la mida adient per a cada ocasió.

Realització de cursos, xerrades o conferències. Al ser polivalent, l’espai es pot adaptar ràpidament en una sala de conferències o aula de formació de més de 100 m2. Es el lloc ideal per la impartició de cursos de formació i/o reciclatge als empleats de l’empresa o per què la seva mútua hi realitzi les xerrades de prevenció de riscos laborals.

Actes extraordinaris de l’empresa. La superfície que disposa Espai Polivalent és de més de 200 m2, repartits entre el celler (espai interior) i el pati (espai exterior). L’ambientació d’Espaipolivalent, rústica i amb una part d’espai obert, el fa idoni per celebrar-hi presentacions, recepcions o altres actes en les que cal un escenari especial.

Dinars d’empresa. Espaipolivalent disposa de taules i cadires suficients per a més de 40 persones i està equipat amb un petit servei d’”office” per preparar-hi menjar (microones i nevera) o per ser utilitzat per un eventual servei de catering. 

Espai professional. Espaipolivalent pot fer possible la realització d’activitats pròpies de la seva activitat econòmica, professional o empresarial; presentació de productes i projectes, selecció de personal, atendre excedents de feina esporàdics...


 Espai ampli. Consulteu aforament
Què es pot fer?
 • Aniversaris
 • Festes sorpresa
 • Batejos
 • Comunions
 • Dinars i trobades familiars
 • Celebracions de dol o d’acomiadament

++ Veure més ++
 • Sala de reunions
 • Realització de cursos, xerrades o conferències
 • Actes extraordinaris d'empresa
 • Dinars d’empresa
 • Espai professional